Over ons

Allround:
De Druppel Schilderwerken is een allround vakkundig Schilder BV. Met een heldere filosofie,een persoonlijke benadering met de nadruk op betrouwbaarheid en kwaliteit zorgt zij al jaren voor een tevreden vaste klantenkring. Deze klanten kring bestaat uit zoveel particuliere als zakelijke klanten. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit schilderen-,sauzen, en schoonmaakwerkzaamheden. Aanvullend verzorgen wij ook regelmatig kleine onderhoud.

Vertrouwen:

Vertrouwen is in de mensen die voor u werken van groot belang. Dat is het voor ons ook. Wij begrijpen hoeveel zorgen het u scheelt te kunnen leunen op een betrouwbare partner. Een partner die werkt ontneemt in plaats van oplevert. Juist daarom hechten wij aan heldere afspraken en een open en frequente manier van communicatie. Zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Kwaliteit:

Kwaliteit, voor ons betekent kwaliteit het leveren van vakwerk. Ons vakwerk ontstaat door de juiste combinatie van professionele materialen en gedegen kennis,kunde en inzicht. Wij denken mee, mee denken met de klant betekent ons zelf verplaatsen in uw situatie. Op deze manier staan wij met plezier onze klanten bij met adviezen in kleur en producten.

Goede prijs / kwaliteit verhouding:

En wat vooral aantrekkelijk is wij kunnen de beste kwaliteit leveren, tegen zeer scherpe tarieven. Dit kunnen wij, omdat wij bewust een kleine onderneming zijn gebleven. Werken met goede erkende verf zoals sikkens & sigma.

Bel snel voor een vrijblijvende offerte,
wij komen graag bij u langs,ook s’avonds of in de weekenden, wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.