Referenties

Ramazan is een echte vakman die ook communicatief sterk is. Hij is duidelijk over de afspraken die je met hem maakt en komt deze in de uitvoering ook na. Hij werkt grondig en netjes en in alle rust. We hebben Ramazan drie dagen over de vloer gehad en geen enkele hinder van zijn werkzaamheden ondervonden. Hij betrekt je goed bij het doorspreken van zijn werk, adviseert vanuit zijn kennis en blijft met je afstemmen in de uitvoering. Hij gaat voor kwaliteit en heeft oog voor detail. Bij ons nam hij bijvoorbeeld uit eigen beweging het afkitten van de trap met de aanhechting met de muur mee (kocht hiervoor speciale structuurkit) en zette dit nog even voor ons in de juiste latex. Hij maakt zijn werk af van A tot Z! Wij zouden hem zonder enige twijfel opnieuw vragen en aanbevelen!

Bastiaan   

Schilderwerk was echt nodig. Ramazan en zijn team hebben er weer wat moois van gemaakt. Ondanks het slechte weer is er hard doorgewerkt en waren er duidelijke afspraken. Netjes, rustig en betrouwbaar team. Zelfs de poes van de buren werd rustig op schoot bij Ramazan;-)) Zeker een aanrader voor uw schilderwerk. Wellicht tot een volgende keer.

Dhr. Louwman   

De Druppel Schilderwerken levert hoogwaardige diensten, tegen zeer acceptabele prijzen. Een aanrader

Bart van Doesburg   

Werkt super netjes, levert goede kwaliteit. Enige puntje is dat hij zo druk is dat je een tijdje moet wachten voor hij aan de slag kan. Dat is wel een nadeel, dat hij het druk heeft met al het werk dat hij uitvoert. Hield zich uitstekend aan de afspraken, en heeft meerwerk ook scherp

Dhr. Baas